HaveinspirationsbesøgHaveinspirationsbesøg

Nogle gange kan professionel sparring og et par andre øjne på haveprojektet, være det der skal til for, at du kan komme videre og lykkes.


Har du brug for inspiration og ideer til, hvordan du kommer videre med indretningen af din have – fx det overordnede strukturelle design af haven, opdeling i flere haverum, anlæg af ny terrasse eller måske har du et problemområde i haven, som du har brug for nye øjne på for at løse? 


Så er et haveinspirationsbesøg en god ide. Jeg tilbyder både inspirationsbesøg på 1½-2 timer uden skitse og 3-4 timers besøg, hvor jeg tegner en skitse på stedet.


Hvordan er processen, og hvad får du?

Jeg kommer på besøg i din have, hvor vi går igennem haven, som den ser ud nu, og snakker om, hvad du kunne tænke dig ændret. På vores havevandring har du mulighed for at få svar på lige præcis de spørgsmål til havens indretning og beplantning, som du har brug for. Du tager selv noter under vores møde.


På et haveinspirationsbesøg med skitse tegner jeg samtidig under besøget en målfast skitse af din have eller et specifikt område. På skitsen er det primært strukturen af haven og evt. de overordnede plantevalg, som har fokus.


Hvis du ønsker, at jeg tegner en skitse under besøget, skal du inden da have målt din have op, sådan at jeg har en målfast skitse i 1:100 inden vores møde. Du får en vejledning fra mig til, hvordan du skal måle haven op på den rigtige måde.


Prisen for et haveinspirationsbesøg

Et 1½-2 timers haveinspirationsbesøg koster 3.000 kr.

Et 3-4 timers haveinspirationsbesøg med skitse koster 5.200,- kr. inkl. moms. Transportomkostninger lægges oveni prisen.

“En idé eller et professionelt råd kan hjælpe dig videre, når du er i tvivl eller kørt fast i dit haveprojekt.

Bestil et haveinspirations-besøg med eller uden skitse


Ønsker du sparring eller et fagligt råd til dit haveprojekt, så tilbyder jeg haverådgivning her og nu.

Send mig en besked med en kort formulering af dit problem vha. formularen her på siden. Jeg kontakter dig herefter for en aftale om et besøg hos dig i din have.


Hvad koster et haveinspirationsbesøg?

Haveinspirationsbesøg uden skitse: kr. 3.000,- inkl. moms. 

Haveinspirationsbesøg med skitse: kr. 5.200,- inkl. moms.

Dertil kommer transportomkostninger. 


 
 
 
 
Haveinspirationsbesøg uden skitse
Haveinspirationsbesøg med skitse