RådgivningFå faglig rådgivning om haver, planter og grønne rum


Nogle gange kan professionel sparring, et godt råd eller måske bare et par andre øjne på haveprojektet, være det der skal til for, at du kan komme videre og lykkes.


Jeg tilbyder inspirationsbesøg og rådgivning i forhold til de spørgsmål, som du har om dine have. Måske et problemfyldt område, som du er kørt fast i? Måske input til, hvad der skal bevares, og hvad der skal fjernes i et område af din have? Måske planteforslag på udvalgte steder? Måske forslag til bedre placering af eksisterende beplantning?


Eller måske er du ny haveejer, og har brug for, at vi går igennem din have sammen, så du efter mit besøg ved mere om, hvilke planter du har, og hvordan de skal passes?


Ved en haverådgivning og inspirationsbesøg har du mulighed for at få svar på lige præcis de spørgsmål til havens indretning og beplantning, som du har brug for. 


Du tager selv noter under vores møde - hvad enten vi mødes online eller i din have.

“En idé eller et professionelt råd fra vores haverådgiver kan hjælpe dig videre, når du er i tvivl eller kørt fast i dit haveprojekt.

Bestil et rådgivningsmøde eller inspirationsbesøg


Ønsker du sparring eller et fagligt råd til dit haveprojekt, så tilbyder jeg haverådgivning her og nu.

Send mig en besked med en kort formulering af dit problem vha. formularen her på siden. Jeg kontakter dig herefter for en aftale om et møde enten online eller hos dig i din have.


Hvad koster et rådgivningsmøde?

Rådgivningsmøde/inspirationsbesøg hos dig: fra kr. 2.000,- inkl. moms. 

Dertil kommer transportomkostninger. 


Online rådgivning: kr. 900,- pr. time inkl. moms.  
 
 
 
Rådgivningsmøde / inspirationsbesøg hos mig
Online rådgivning
Andet